Mijn naam is Mirella Goorhuis-Cost en mijn passie is uiteraard nagelen!

In 2013 had ik besloten mijn droom na te jagen en begon aan de basis opleiding. Na heel veel oefenen ben ik geslaagd voor mijn examen en kan ik mijzelf een gediplomeerd nagelstyliste noemen! Hierna ben ik een eigen salon in huis begonnen. Deze is erg succesvol en ik had al snel een klantenstop.

Ondertussen heb ik nog veel meer trainingen gevolgd, perfectie- maar ook nail art cursussen. Van zowel nationale als internationale top educators. Ik zal mijzelf altijd willen blijven ontwikkelen en uitdagen. Hierdoor weet je dat ik altijd up to date ben van alle nieuwe nageltrends en deze op een goede manier kan uitvoeren. Je bent dus altijd in goede handen!

Daarnaast heb ik in 2019 met succes een onafhankelijke educators training afgerond. Ik geef nu al ruim een jaar les in verschillende technieken. Sinds 2021 ben ik lid van het fantastische docenten team van The Royal Nail School in Weesp. Ik heb veel geduld en probeer altijd het beste uit mijn cursisten te halen. Ik geniet ervan als ik zie hoe zij hun werk naar een hoger niveau tillen!

Naast het normale salonwerk heb ik nog een passie, meedoen aan wedstrijden. Ik heb al aan verschillende wedstrijden deelgenomen en ben in de prijzen gevallen. Elke keer weer probeer ik mijzelf uit dagen en ook mijn eigen werk naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ben ik ook actief als jurylid.

Ik hoop je snel te zien in mijn salon om je van prachtig en mooie nagels te voorzien of om je kennis te vergroten door middel van een opleiding.. Tot dan!